Publicerad: 2010-08-25

  • Tipsa en vĂ€n
  • Skriv ut artikeln
Nyamko Sabuni, integrations- och jÀmstÀlldhetsminister och ansvarig Àven för frÄgor som rör demokrati och konsumentpolitik, gÀstar Kvinnoförbundets Ärsmöte. Foto: Folkpartiet

Minister gÀstar AKFs Ärsmöte

KVINNOFÖRBUNDET En vecka innan det ödesdigra valet i höst så gästar integrations - och jämställdhetsminister Nyamko Sabuni, AKFs årsmöte.
- Hon kommer att ha fullt upp då men hon kunde inte tacka nej till detta, säger Karin Karlsbro, politisk sakkunnig i Folkpartiet.

NÀr det bara Àr en vecka kvar till valet i höst, valspurt och den kanske mest hektiska tiden under kampanjandet sÄ har integrations - och jÀmstÀlldhetsminister Nyamko Sabuni tackat ja till att gÀsta Assyriska kvinnoförbundets Ärsmöte.

För AKF Àr det en tydlig och viktig markering om att förbundets mÄngÄriga arbete för just jÀmstÀlldhet och integration i samhÀllet Àr pÄ vÀg Ät rÀtt hÄll.

Missa inte att komma till AKFs Ärsmöte den 11 september som minst sagt kommer att bli ett extraordinÀrt sÄdant.

Efter tal frÄn ministern sÄ kommer Ärsmötet i vanlig ordning att gÄ igenom det senaste Ärets verksamhet samt informera om vad som vÀntas komma. I Är Àr ett sÄkallat mellanÄr sÄ det blir inte nÄgot nyval av styrelse.

Årsmötet avslutas dĂ€refter med en paneldebatt mellan kvinnliga assyriska politiker. FrĂ„n de rödgröna Ă€r det Nursel Awrohum (S), kommunfullmĂ€ktigekandidat i SödertĂ€lje, och frĂ„n alliansen Ă€r det Elisabet Nison (KD), kommunfullmĂ€ktigekandidat i Norrköping. Ladda med frĂ„gor - en vecka innan valet lĂ€r lĂ€get vara spĂ€nt. VĂ€lkommen!


INFORMATION - ASSYRISKA KVINNOFÖRBUNDETS ÅRSMÖTE
______________________________________________________

Datum: 11 september
Tid:        Kl. 13.00
Plats:    St Jakob kyrkan, SödertÀlje

Assyriska Kvinnoförbundet