Publicerad: 2011-10-01

  • Tipsa en vĂ€n
  • Skriv ut artikeln
Zelge fans. Foto: esamedia.se

Assyriska FF behöver ditt stöd

FOTBOLL Assyriska FF:s ledning uppmanar alla supportrar att komma till Södertäljearenan nu på söndag för att visa sitt stöd som förhoppningsvis stärker spelarna till att ta hem tre viktiga poäng eftersom laget på allvar nu är inblandat i bottenstriden.

Som de flesta Àr medvetna om kommer denna sÀsong inte vara kÀnd för att vara Assyriska FF:s bÀsta sÀsong - speciellt efter trÀnaromsÀttningen under sommaren. Klubben riskerar nu att hamna pÄ en nedflyttningsplats vid en förlust vilket Àr nÀstintill katastrofalt för en klubb med högre ambitioner.

Vi pĂ„ HujĂ„dĂ„redaktionen ser bara positivt pĂ„ initiativet att försöka samla alla fans eftersom vi vet vilken innebörd laget har för assyrierna runtom i hela Sverige, men ocksĂ„ i övriga vĂ€rlden. DĂ€rför vill vi sjĂ€lvfallet vara med och uppmana vĂ„ra lĂ€sare att ta sig till SödertĂ€ljearenan nu pĂ„ söndag klockan 17.00 för att ge spelarna den extra kraft som förhoppningsvis leder till en vinst mot serieledarna Åtvidabergs FF.

Vi vill Àven passa pÄ att meddela att pÄ lördag klockan 15.00 Àr det seriefinal i division 2 norra Götaland mellan IK Gauthiod och Assyriska BK i GrÀstorp, öster om TrollhÀttan. Det Àr fyra poÀng som skiljer mellan lagen och vid en vinst för Assyriska BK har de förstÀrkt chanserna att avancera till Division 1.

Redaktionen