Publicerad: 2015-08-17

  • Tipsa en vän
  • Skriv ut artikeln
Assyriska FF vädjar om stöd från fansen.

Landslaget behöver ditt stöd

FOTBOLL Assyriska FF, också kallat assyriernas landslag, kämpar med ekonomiska problem och behöver stöd av folket.

Assyriska FF har haft knackig ekonomi under flera år. Orsaken är enkel: man har levt över sina tillgångar. Den nya styrelsen har tagit ett fast grepp om situationen och lyckats vända utvecklingen. Men tiden är knapp. Senast den sista augusti måste alla skulder vara betalda. Annars förlorar klubben elitlicensen, vilket betyder att laget flyttas ner till division 1 oberoende av hur man klarar sig rent sportsligt. 

Klubben gick ut med info om detta i början av juli. Då meddelade man att man behövde samla in en miljon kronor för att säkra elitlicensen. Många bidrag har influtit, men det återstår ännu en del.

Information om det ekonomiska läget och hur det går med insamlingen kommer att ges i morgon, tisdag, i en direktsändning i Assyria TV. Sändningen börjar kl. 20 och i studion finns Gabriel Isskander och Andreas Demir från styrelsen. Man kan ringa in till sändningen för att ställa frågor till dem både om det ekonomiska och det sportsliga. I rutan kommer det att visas information hur man kan bidra till insamlingen genom att ringa eller swisha. 

Se på sändningen i Assyria TV och stöd landslaget!

 

Redaktionen

 

läsarna kommenterar...

150822 - 15:55

Så du vet eftersom du ställer frågan, frågetecken!

Frågetecken 150822 - 12:55

Stadig inkomstkälla till AFF?

Omsonst 150822 - 11:46

Vaket, självmål! Kan tilläggas att undertecknad erbjöd en stadig inkomstkälla men inte bevärdigats med ett svar ens en gång. Det ska tydligen vara cash och stekta vaktlar direkt i mun, som folket i övrigt.

Självmål 150818 - 17:20

Assyrierna drabbas av en stor humanitär katastrof i sina hemländer och saknar seriösa satsningar som gynnar kultur, forskning, konst, musik, språk etc. – men satsar miljonbelopp på amatörfotboll och kyrkor som inte värdesätter kunskap. Frågan är om assyriernas resurstänkande kan betecknas som något annat än idioti.

Johan 150818 - 16:25

Lägg ner klubben. Kan man inte klara sig i superettan så kanske det är bra med KK. Så trött på tiggeriet.

Blas 150818 - 13:28

Vi pratar inte om stöd för att göra värvningar o liknande vi pratar om kk här det är en skillnad! Detta är ju minusresultat flera år på raken så lägg ner det där!

Ashuraya 150817 - 23:17

Det här verkar roligt just nu, för inte så länge sedan så var en viss sk HB o några till som var så upp hausade om o lekte allan o på stod hur hans kära folk så var pålästa, politiker o företagare osv...

Fröt 150817 - 22:01

Bias: Ge mig ett lag som inte har bett sina fans om stöd?

Blas 150817 - 17:39

Klarar man inte av att ha ett lag i superettan ska man inte ha det. Tiggeri av folket funkar inte i längden....