Publicerad: 2017-03-27

  • Tipsa en vän
  • Skriv ut artikeln

Ny ledning för riksförbundet

RIKSFÖRBUNDET Tony Meshko leder den nyvalda förbundsstyrelsen.

Assyriska riksförbundet har fÄtt en ny ledning efter riksombudsmötet som hölls söndag 26 mars pÄ Elite Grand Hotell i Norrköping. Totalt 54 röstberÀttigade nÀrvarade frÄn 20 medlemsorganisationer. 

Den nya förbundsstyrelsen bestÄr av Tony Meshko som ordförande, Jenny Orahim som vice ordförande och styrelseledamöterna Kara Hermez, Gabriel Keryakos, Pierre Gharzani, Nohadra Heido, Andreas Barjosef, Elivin Ruya samt Nabuchodnosar Poli. Som första suppleant valdes Karoline Envia Khamo, som andra suppleant Bahia Poli och som tredje suppleant Martin Khamo. 

Riksombudsmötet behandlade flera propositioner och motioner. En av propositionerna som antogs innebÀr att samtliga medlemsföreningar mÄste anvÀnda förbundets medlemssystem för hantering av medlemsavgifter. 

Riksombudsmötet antog Àven förslag till verksamhetsplan som innebÀr att tydliga riktlinjer för förbundsstyrelsens arbete för den nya mandatperioden Àr spikade. 

Riksombudsmötet avslutades med avtackning av avgÄende styrelseledamöter och gratulationer till den nya styrelsen. Den nytilltrÀdda förbundsordföranden tog till orda och tackade för förtroendet och lovade att arbeta för en fortsatt utveckling av förbundet.  


Redaktionen